Информация
Камък минимален шик – създадена в 4 тоналности софт за да могат да се обзаведат с нежна елегантност модерните пространства; нейната изключителна всестранност позволява да бъде използвана както за под, така и за облицовка. Дава усещането за авангардност и едновременно с това изключителна индивидуалност. Голямата гама на декори допълва серията, за да хармонизира декоративния вкус на стените с този на пода, никога банално благодарение на релефния ефект който създава усещането за неповторими тоналности.
дизайнерски плочки

Затвори

луксозни плочки италиански плочки плочки
Информация
Подробна информация 2
плочки за баня

Затвори

плочки цени плочки софия плочки версаче
Информация
Това е най красивият и емоционален мрамор, който италианската керамична индустрия може да създаде благодарение на най новата и модерна технология. Една елегантност която се постига от естественото разположение на структурата на материала . Една екстравагантна визия на материала невиждана досега постигната благодарение на лъскането на материала с различен интензитет на машината, което от своя страна дава ефект на естественост и праща тази колекция в най високите нива на занаятчийското майсторство.
гранитогрес

Затвори

плочки Versace луксозен гранитогрес дизайнерски мебели
Информация
Широката гама на формати, цветове и елементи по размер позволява да се създават безкрайни комбинации и дава възможност на проектантите да използват всички необходими елементи за да създадат перфектното пространство.
луксозни мебели

Затвори

фаянс Versace подови плочки
Информация
Версаче Хоме успя да изчисти същността на собствения си стил: розетката Medusa е съставена от мозайка от естествени камъни които са ръчно подредени и вградени в керамична рамка рязана воден джет; блестящ пример за италианското занаятчийство, един шедьовър , който трябва да бъде притежаван.
вани

Затвори

луксозни вани луксозни душ-кабини вани
Информация
Плочите Палас са обогатени с различни тоналности, с апликации от скъпоценни декоративни материи, декорации и мозайки или обработки които пресъздават красотата и детайла на барелиефа. Монтажът върху мозаячни решетки гарантира прецизност и улеснява полагането на материала. Поради графически ограничения рисунките се визуализират само в един вариант на поставяне от 39,4 см в дължина.
душ-кабини

Затвори

настилки фасади мебели
Информация
Следвайки актуалността на тренда Урбан Стайл студио Валентин Пиемме създава тази нова колекция вдъхновена от използването на цимент в обзавеждането. 5 тоналности елегантни и в същото време представени в различни формати от 80 х 80 до 30 х 30, за постигането на авангарден интериорен дизайн. Дава на пространството това италианско докосване което прозира от материалите Пиемме. Големият формат 80 х 80 прави тази колекция като че ли посветена на големите пространства, но в същото време и подходяща за всички онези пространства които са естетическо минимални.
шкафове

Затвори

дизайнерски мебели луксозни плочки дизайнерски плочки
Информация
Ванитас преоткрива вселената на микромозайката и използва възможностите на богатството на материалите между които 24 каратово злато, метализирани плочки и керамика с ефект мат за да подчертае максимално естетическата красота на артистичните мозайки и комбинацията им в практиката.
италиански плочки

Затвори

плочки за баня плочки цени плочки софия
Информация
Венера е колекция създадена за да направи къщата красива отвъд времето и модата. Форматът 50 х 50 и нейните декори дават на пространствата лукс и красота. Хармонични цветове от природата, авангардни технологии на обработка позволяват да се създадат изключителни елементи, класически по формат и модерни по производство.
плочки версаче

Затвори

гранитогрес плочки Versace луксозни вани

плочки

луксозни плочки дизайнерски плочки италиански плочки модерни душ-кабини дизайнерски мебели плочки Versace

гранитогрес

плочки за баня