Информация
Още от 18 в. ламперията е дрехата по размер при създаването на скъпа резиденция, дреха която благодарение на италианското занаятчийско майсторство отразява перфектно взискателността, в която живеем. Лампериите на ПМ е новата интуиция на Валентино за едно пространство в банята което да е уникално и абсолютно шик и това е възможно благодарение на перфектното равновесие между технологията и дигиталната декорация с висока резолюция и една уникална изцяло италианска ръчна обработка, за да се създадат цветовете и скъпоценните декори. Ламперията пресъздава един рафиниран и отличителен стил, вдъхновен от великолепните отражения на повърхностите и ефекта коприна. Всеки един мотив е рисуван със сложността на светлината за да може да даде живот и емоция, която да е неповторима. Цветето като една фина бродерия подчертава деликатно стила на пространството, крема рисуван тон по тон, подчертава цялата класа на италианците в изкуството да обзавеждат, традиционалността на ламперията подчертава със строга изтънченост дизайна на стената. Декоративните аксесоари, като истински съкровища на занаятчийската мода фиксират във времето безкрайната емоция и желание да се живее в мечтаната баня.
дизайнерски плочки

Затвори

луксозни плочки италиански плочки плочки
Информация
Подробна информация 2
плочки за баня

Затвори

плочки цени плочки софия плочки версаче
Информация
Най – елегантната баня създавана някога под перото на Валентино, благодарение на един изключителен стил, вдъхновен от благородническите вили през късното средновековие , благодарение на най изтънчените мрамори, създадени с помощта на дигиталната технология която се отразява най силно във версията „ ламперия „ където всеки един елемент е като занаятчийска гравюра.
гранитогрес

Затвори

плочки Versace луксозен гранитогрес дизайнерски мебели
Информация
Серията Елит предлага баня която да задоволи клиентите с най изтънчени вкусове; колекцията оживява благодарение на многобройните фасети с многобройни интерпретации като например нейната душа „ геометричен шик „ с 3Д форма 30 х 30 или версията „ вертикална елегантност „ благодарение на основата 30 х 60 декорирана в 3 различни версии и всичко това комбинирано с безкрайна серии от скъпоценни аксесоари, за да се постигне в крайна сметка една истинска визия Хай Луксори на колекцията Елит, изразена във вариантите с кристална стена със златни или платинени листа, перфектно комбинирани с всички останали подове. Серия подходяща за всеки който обича да се заобикаля с най изтънчен лукс.
луксозни мебели

Затвори

фаянс Versace подови плочки
Информация
Подробна информация 5
стенни плочки

Затвори

вани луксозни вани луксозни душ-кабини
Информация
Подробна информация 6
душ-кабини

Затвори

настилки фасади интериор
Информация
Постоянното естетическо търсене в графиката и в техниката позволява да се постигнат невероятни декоративни решения за да направят всяко пространство уникално и неповторимо. Гардения сама създава всеки един декоративен елемент и всеки елемент по размер е ръчно създаван според древните занаятчийски традиции съчетани със съвременните технологии. Използването на скъпи материали ( злато, платина, гланц и метал, кристали Сваровски ) превръщат в скъпоценност всеки отделен елемент. 3Д ефекта на повърхностите Палас Ливинг Голд се постига благодарение на деликатния процес на изглаждане на глината. Тежестите използвани за изглаждане и лъскане, докосват само най горния слой на керамиката и така създават геометрични и барелиефни мотиви.
екстериор

Затвори

хидромасаж вани луксозни вани
Информация
Серията Palace gold представя в жилищното пространство форматите екстра 40 х 80 и 20 х 80, перфектно калибрирани плочи създадени за по големите пространства , който да доближат и пресъздадат невиждани архитектурни решения. Душата на съвременният лукс: цветовете бяло и черно за пространства където трябва да се създаде минимален шик, а също така и естествените тонове за да се постигне красота и чар.
луксозни душ-кабини

Затвори

душ-кабини мебели шкафове
Информация
Palace Stone обогатява Версаче Хоме с една колекция от подове и облицовки толкова фини и еклетични поради типа на обработка и внимание към детайла, който могат да се използват както за вътрешни пространства, така и на открито за постигането на декоративни ефекти. Всеки един елемент е обработен от майстори експерти с инструменти , които са избрани от опита на Группо Гардения Орхидея.
дизайнерски мебели

Затвори

дизайнерски плочки луксозни плочки италиански плочки
Информация
Подробна информация 10
плочки

Затвори

плочки за баня плочки цени плочки софия
Информация
Ванитас е проект който е създаден за да обедини всяко домашно пространство. Лъскавостта на повърхностите и богатия избор на декори изразяват изтънчения и модерен характер на новия дом Версаче. Мозайки и декорации 3Д които могат да се полагат хоризонтално или вертикално за да се създават неповторими и уникални визии. Гамма Декори: занаятчийски обработки, скъпоценни метали и технология от най висок клас за максимална грижа към детайла Гардения орхидея създава сама всички декоративни елементи и елементи по размер. Ванитас благодарение на дигиталния печат Hi-Res Print , иновативна печатна технология с висока резолюция предлага един неповторим керамичен продукт. Това е единствената технология която може да създава неповторима и нова интерпретация в създаването на дома.
плочки версаче

Затвори

гранитогрес плочки Versace луксозен гранитогрес
Информация
Да живееш по повърхността на един сън , върху пространства който са създадени , за да бъдат красиви отвъд модата. От обединението на класиката с авангардната технология се ражда Венера, идеалната колекция за една къща където красотата трябва да властва. Венера е колекция създадена за да направи къщата красива отвъд времето и модата. Форматът 50 х 50 и нейните декори дават на пространствата лукс и красота. Хармонични цветове от природата, авангардни технологии на обработка позволяват да се създадат изключителни елементи, класически по формат и модерни по производство.
дизайнерски мебели

Затвори

луксозни мебели фаянс Versace

плочки

луксозни плочки дизайнерски плочки италиански плочки модерни душ-кабини дизайнерски мебели плочки Versace

гранитогрес

плочки за баня